Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، تصمیم‌گیری برای آموزش حضوری دانش آموزان سیستان و بلوچستانی تابع تصمیم‌گیری در سطح ملی است، با این وجود اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان این آمادگی را دارد که با هر دستورالعملی، کار آموزش چه حضوری و چه غیرحضوری را برای سال تحصیلی جدید اجرا کند.

رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین اظهار کرد: در بحث زیر ساختی و رسیدگی به وضعیت فیزیکی مدارس موجود در استان همه مدارس وضعیت خوبی دارند و در حوزه‌ها مختلف هم کارها به خوبی در حال انجام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوود گلی بیان کرد: از ابتدای تیرماه طرح سنجش دانش آموزان در کلیه بخش‌ها شروع شده و این طرح به دلیل پیشگیری از هرگونه ابتلای دانش‌آموزان به بیماری کرونا در زمان‌بندی نسبتا طولانی یعنی تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.

وی افزود: طرح واکسیناسیون فرهنگیان هم از عید غدیر در استان به اجرا درآمده و در این طرح کلیه فرهنگیان واکسن کرونا را دریافت خواهند که که در صورت اعلام برگزاری حضوری آموزش در مدارس مشکلی در این رابطه وجود نداشته باشد.

رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان ادامه داد: تصمیم‌گیری برای آموزش حضوری دانش آموزان سیستان و بلوچستانی تابع تصمیم‌گیری در سطح ملی است.

 سنجش دانش‌اموزان استثنایی

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان هم  گفت: ۲۶ هزار نوآموزان این استان در آستانه ورود به دوره ابتدایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مورد سنجش سلامت قرار گرفتند.

مریم حجتی نسب با بیان اینکه طرح سنجش سلامت کودکان بدو ورود به دبستان تا شهریور ادامه دارد اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان طرح ۹۴ هزار نوآموز بدو ورود به مدرسه مورد سنجش قرار گیرند.

وی ادامه داد: نوبت‌دهی سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه برای سال تحصیلی جدید به صورت الکترونیکی و از طریق مراجعه به سایت «پادا» به نشانی pada.medu.ir انجام می‌شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون حدود ۴۰ هزار نفر در این سامانه نام‌نویسی کردند که سنجش افزون‌بر ۲۶ هزار نفر از نوآموزان تاکنون انجام شده است.

وی بیان کرد: برای اجرای این طرح ۵۳ پایگاه سنجش ثابت و پایگاه سیار در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان طرح، ۹۴ هزار نوآموز بدو ورود به مدرسه مورد سنجش قرار گیرند.

حجتی نسب شناسایی تفاوت‌های فردی در کودکان، شناخت به موقع مشکلات و محدودیت‌های جسمی و جلوگیری از افت تحصیلی را از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان ورود به مدرسه ذکر کرد.

وی افزود: نوآموزان آسیب دیده ذهنی، شنوایی، بینایی، جسمی حرکتی، اُتیسم و چند معلولیتی بعد از طرح سنجش به مدارس استثنایی معرفی می‌شوند.

کد خبر 619592 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان كرونا در ايران مدرسه و مدارس واکسن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان كرونا در ايران مدرسه و مدارس واکسن ورود به مدرسه دانش آموزان بدو ورود تصمیم گیری رئیس اداره طرح سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۵۹۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از امروز آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: در استان زنجان ۱۱۰۰ مدرسه ابتدایی آماده ثبت‌نام از دانش‌آموزان هستند و حدود ۱۹ هزار و ۱۰۰ کلاس اولی امسال وارد مدرسه خواهند شد که آمارها کاهش تعداد دانش‌آموزان در این مقطع نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به وضعیت نیروهای آموزشی در مقطع ابتدایی در استان، گفت: در حال حاضر با کمبود حدود ۶۰۰ معلم در مقطع ابنتدایی مواجه هستیم که با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده امیدواریم این مشکل برطرف شود.

قاسمی به موضوع ثبت‌نام در محدوده سکونت دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و افزود: براساس تاکیدات، والدین فرزندان خود را در مدارسی که در محدوده سکونت خود قرار دارند باید ثبت‌نام کنند، اما اگر فردی مایل به ثبت‌نام در مدرسه خاصی است باید منتظر بماند تا ظرفیت ثبت‌نام‌ها مشخص شود و در صورت خالی بودن فضا امکان ثبت‌نام در مدارس دیگر وجود دارد.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان  تاکید کرد: سعی بر توزیع متوازن امکانات و کادر مجرب در مدارس استان را داریم و تقریبا تفاوت چندانی در رابطه با آموزش در مقطع ابتدایی وجود ندارد و والدین نگران این موضوع نباشند.

او به مدارس غیردولتی فعال در مقطع ابتدایی نیز اشاره کرد و یادآور شد:‌۷۰ مدرسه ابتدایی غیردولتی در استان دایر است که ۶۱۸ کلاس را شامل می‌شود و ۴۵۸۰ کلاس در مدارس دولتی واقع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود